teksttreffers.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste Gedichten

 

THEMA'S 2016

Januari    Liefde en Haat

Februari   Dromen en Waken

Maart      Wind en Zonneschijn

April       Geloof en Vertrouwen  

Mei        Bloesem en Vruchten             

Juni        Goud en Zilver

Juli         Kloppen en Antwoorden

Augustus   Brood en Liefde

September Dieren en Mensheid

Oktober     Welkom en Verdriet

November  Zand en Lucht

December  Feest en Licht

Laatste reacties

Gedichten-Albums
Lijst met albums
Categoriéen
Teksttreffers
Teksttreffers
In het foto-album vind je
al de gedichten
van 2006 en 2007 !!
 
In de rubrieken vind je
de gedichten van 2008
2209 2010 2011 2012
 
 
 
~ *** ~
 
 
De Teksttreffers
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
De Virtuele Vriendenband
 
Eenzaamheid is niet fijn
We zijn echt met zovelen!
Dus virtueel verbonden zijn
Dat kan ons echt wel schelen!
 
La Luna  xx
 
~ *** ~
 
 
 

Bestrijd Spam! Klik hier!


**

 

 

Welkom bij

Teksttreffers !!

♣ ♣ de gedichtensite ♣ ♣ 

 

 

 

 

Reacties

Clemens op 18-12-2012 20:56
O! De reakties komen bovenaan te staan, dat is ook wennen. Btw ja, nu kan ik ook reageren, via de laatste reaktie links in beeld; ik vond de weg niet via een knop "reakties" onder dit logje. Maar elders op de blog lukt het wel hoor. O haha, ja die oude thema's... op zich jammer maar goed. Er zijn weer thema's :)
Clemens op 18-12-2012 20:52
Ja dat de reakties er in één blok uitkomen vind ik ook knap lastig. Heb op de journalistenschool nu juist zo mooi leren werken met alinea's en inspringen en van die dingen. En... dat het witte reaktieveld klein wil blijven, dus de regels die je typt kun je soms zomaar niet meer zien omdat het beeld naar boven floept. Dat hebben we niet alleen hier hoor dat is volgens mij overal. Dat inlogprobleem van Haba heb ik niet. Denk ik.
Haba op 18-12-2012 12:35
Ik weet wel dat ik moet uitloggen en dan met de nieuwe gegevens in moet loggen, het probleem van mij is, dat als ik uitlog ik haast niet meer ingelogd kan raken. Ik vul netjes de nieuwe gegevens in (bv bij mijn probeerlogje) en als ik dan naar het beheer wil, dan krijg ik geen toegang. Als ik dan weer uitlog en in mijn gewone punt in wil loggen, kom ik daar ook niet op een normale manier terug in. Dus de laatste keer met veel kunst en vliegwerk weer binnen gekomen, maar nu durf ik bijna niet meer uit te loggen. Geen idee waar dat aan ligt. En het tweede probleempje voor mij is, dat ik alleen hele blokken tekst in de reacties geplaatst krijg, al maak ik keurig nieuwe alinea's en soms een tussenregel In het vlak waar ik de reactie tik, gaat het goed, maar als ik de boel verzend, dan komt er weer een blok tekst te staan. Enter + ctrl helpt niet, Enter+ alt ook niet, dus geen idee waar daar de fout zit,
Riava op 18-12-2012 01:39

Ik kan hier gewoon reageren Clemens, of bedoel je een andere log

met openingslog? ... de oude paarse is nergens meer te vinden en ik weet ook niet hoe hij heet,

heb 35 pagina`s vol gedichten gecheckd maar nada noppes ... vandaar dat ook de nieuwe thema`s weg waren, die stonden daarbij ...

Welterusten een fijne nachtrust

Luna xx

Riava op 17-12-2012 23:52

Gelukkig dat de thema`s goed zijn, was ook maar een greep uit gedachten .... en tegenwoordig ga ik niet meer zo vroeg naar bed hoor Clemenske hahaha ... dat is toch minimaal rond tweeén ofzo :-) ...

Liefs

Ikkes xx

Clemens op 17-12-2012 23:47
O ja, de nieuwe thema's! Och die zijn ook mooi hoor en we zullen zien of ze inspireren. Je weet het nooit... Je hebt je nachtrust verdient Luna! Sweet dreamssszz... en roosjes .
Riava op 17-12-2012 23:02

Ha die Kukkie, je moet het inlogmailadres hebben en het nieuwe wachtwoord van domein en dan moet het lukken, ik hou hem ook van een vereniging bij en dat is met andermans wachtwoord ook gelukt. '-)

zo, ik ben voorlopig gereed hier, heb er wat uurtjes ingestoken en het ziet er weer overzichtelijk uit hoop ik :-)

De thema`s waren nergens meer te vinden dus ben ik zo vrij geweest een jaar nieuwe thema`s te plaatsen, beter iets dan niets dacht ik :-)

Clemens en Kukkie

Veel liefs weer

Luuntje xx met een bosje blogroosjes ♥

Haba op 17-12-2012 18:02
Zo de boel is dus verhuisd, Luna ik ben blij dat de gedichten van Sunny en van Lion Queen er nog zijn. Zo kunnen we nog eens aan ze denken al zijn ze nu al een aantal jaren geleden overleden. Ik ben wel benieuwd of we hier in het nieuwe punt, onze gedichten kunnen plaatsen. Laatst probeerde ik bij mijn reservepuntje wat uit te proberen en ondanks het uitloggen en opnieu onder de andere naam in te loggen, kon ik niet in het beheer komen.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl